No products in the cart.
Jij bent de masterchef met ons heerlijk zomerse recept van scampi diabolique.
Pittig of zoet? Met rijst of met pasta? Of toch liever bij een slaatje? Jij beslist.
Een heerlijk recept voor jong en oud.
Aantal personen
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Type keuken
Italiaans
Bereiding
- Kook de pasta.
- Snij de tomaten in stukken en verwijder het vruchtvlees.
- Snipper de sjalot en de knoflook en stoof deze met wat boter in een kookpot.
- Voeg de curry- en paprikapoeder toe, goed roeren.
- Voeg de tomaten ketchup of de pili-pili toe.
- Goed blijven roeren.
- Voeg de room toe en laat indikken.
- Voeg tot slot de tomaten toe aan de saus.
- Bak de scampi’s met wat olijfolie in de pan.
- Kruid met peper en zout.
- Voeg alles samen met de pasta en zet onder elkaar.
- Serveer en geniet!
Ingrediënten
- pasta naar keuze (penne of tagliatelle)
- scampi's (gepeld)
- teentje knoflook
- 1 eetlepel currypoeder
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 dl tomaten ketchup (zoet) of pili-pili (pittig)
- 25 cl room
- 2 tomaten
- olijfolie
- peper en zout
Bestel nu je tomaten ketchup of pili-pili saus online:
Barbecue
Waardering 5.00 uit 501€2,49Champignon Truffel
Waardering 5.00 uit 501€2,89Chili-Mango
Waardering 5.00 uit 501€2,49Knolselder Curry Madras
Waardering 5.00 uit 501€2,89Ponsie saus
Waardering 5.00 uit 502€2,49Rode Paprika Tijm
Waardering 5.00 uit 501€2,89Rode Peper Kokos
Waardering 5.00 uit 501€2,89Tomaat Basilicum
Waardering 5.00 uit 501€2,89Wortel Gember
Waardering 5.00 uit 501€2,89