Scampi diabolique

Jij bent de masterchef met ons heerlijk zomerse recept van scampi diabolique.

Pittig of zoet? Met rijst of met pasta? Of toch liever bij een slaatje? Jij beslist.

Een heerlijk recept voor jong en oud.

Aantal personen

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Type keuken

Italiaans

Bereiding

  1. Kook de pasta.
  2. Snij de tomaten in stukken en verwijder het vruchtvlees.
  3. Snipper de sjalot en de knoflook en stoof deze met wat boter in een kookpot.
  4. Voeg de curry- en paprikapoeder toe, goed roeren.
  5. Voeg de tomaten ketchup of de pili-pili toe.
  6. Goed blijven roeren.
  7. Voeg de room toe en laat indikken.
  8. Voeg tot slot de tomaten toe aan de saus.
  9. Bak de scampi’s met wat olijfolie in de pan.
  10. Kruid met peper en zout.
  11. Voeg alles samen met de pasta en zet onder elkaar.
  12. Serveer en geniet!

Ingrediënten

Bestel nu je tomaten ketchup of pili-pili saus online:

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Main Menu