Jij bepaalt de vulling van je broodje: sla, komkommer, tomaat, maïs, ... Heb je liever varkensvlees of toch liever kip? Je favoriete pitabroodje maak je lekker zelf!

Een voltreffer voor groot en klein, allemaal gezellig rond de tafel.
Een recept om duimen en vingers bij af te likken, soms letterlijk!

Aantal personen

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Type keuken

Turks

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Bak de shoarma een 10-tal minuten op een heet vuur, roer regelmatig om.
  3. Was alle groentjes en snij deze in kleine stukjes. 
  4. Verdeel alle groentjes in aparte potjes.
  5. Leg de pitabroodjes 5 minuten in de oven. Bevochtig de broodjes een klein beetje op voorhand.
  6. Snij de bovenkant van het pitabroodje eraf en vouw het broodje open.
  7. Vul met garnering naar keuze.
  8. Voeg je favoriete saus toe.
  9. Smullen maar!

Ingrediënten

Bestel je favoriete pitasaus nu online:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Main Menu