No products in the cart.
Kipfilet met mosterdsaus, opnieuw een voltreffer bij groot en klein. Maak jij het klaar met aardappelen, frietjes of rijst? Jij bent de chef kok!
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Type keuken
Internationaal
Bereiding
- Snijd de kipfilets in plakjes. Schil en hak de ui fijn. Verhit de olijfolie in een sauteerpan, en bak de ui. Voeg de kipfilet toe en bak licht bruin.
- Voeg de vloeibare room, de August & Henri mosterd, zout en peper toe. Laat dit een beetje inkoken.
- Laat het geheel ongeveer 15 tot 20 minuten sudderen op laag vuur.
- Bestrooi tot slot met de gehakte bieslook. Serveer onmiddellijk.
Smakelijk!
Kook, proef … en als je wilt, deel / post (hieronder) je mening over dit recept.
Ingrediënten
- 700g kipfilet
- 2 eetlepels August & Henri Mosterd
- 1 eetlepel gesnipperde bieslook
- 1 ui
- 30 cl vloeibare room
- 1 eetlepel olijfolie
- peper & zout