Kipfilet met mosterdsaus

Kipfilet met mosterdsaus, opnieuw een voltreffer bij groot en klein. Maak jij het klaar met aardappelen, frietjes of rijst? Jij bent de chef kok!

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

30 minuten

Type keuken

Internationaal

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in plakjes. Schil en hak de ui fijn. Verhit de olijfolie in een sauteerpan, en bak de ui. Voeg de kipfilet toe en bak licht bruin.
  2. Voeg de vloeibare room, de August & Henri mosterd, zout en peper toe. Laat dit een beetje inkoken.
  3. Laat het geheel ongeveer 15 tot 20 minuten sudderen op laag vuur.
  4. Bestrooi tot slot met de gehakte bieslook. Serveer onmiddellijk.
Smakelijk!
 
Kook, proef … en als je wilt, deel / post (hieronder) je mening over dit recept.

Ingrediënten

Bestel nu je mosterd online:

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Main Menu