No products in the cart.
Gebakken zalmfilet met warme groentjes, afgewerkt met August & Henri tartaarsaus. De tartaarsaus zorgt voor een fris zuurtje, een heerlijke kruiding en laat het gerecht smeuïg smaken. Geniet ervan!
Aantal personen
2 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Type keuken
Noors
Bereiding
- Verwarm de zalm, worteltjes, groene boontjes, tomaten en broccoli gedurende 10-12 minuten op 200° in de oven
- Afhankelijk van de dikte van de zalm eventueel wat langer laten garen
- Dresseer de zalm en groentjes op een bord
- De finishing touch voeg je toe met de heerlijke tartaarsaus van August & Henri. De saus voegt een fris zuurtje toe, zorgt voor heerlijke kruiding en zal het gerecht smeuïg maken.
- Smakelijk!
Ingrediënten
- 2 x 125g zalmfilet
- 50g wortelschijfjes of -reepjes
- 50g groene boontjes
- broccoli in roosjes gesneden
- tomaten
- 20g August & Henri tartaarsaus