Gebakken zalmfilet met tartaarsaus

Gebakken zalmfilet met warme groentjes, afgewerkt met August & Henri tartaarsaus. De tartaarsaus zorgt voor een fris zuurtje, een heerlijke kruiding en laat het gerecht smeuïg smaken. Geniet ervan!

Aantal personen

2 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Type keuken

Noors

Bereiding

  1. Verwarm de zalm, worteltjes, groene boontjes, tomaten en broccoli gedurende 10-12 minuten op 200° in de oven
  2. Afhankelijk van de dikte van de zalm eventueel wat langer laten garen
  3. Dresseer de zalm en groentjes op een bord
  4. De finishing touch voeg je toe met de heerlijke tartaarsaus van August & Henri. De saus voegt een fris zuurtje toe, zorgt voor heerlijke kruiding en zal het gerecht smeuïg maken.
  5. Smakelijk! 

Ingrediënten

Bestel nu je tartaarsaus online:

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Main Menu