Dynamite shrimp

Dynamite shrimps zijn gefrituurde garnalen in een zoete en tegelijk pittige saus. Je kan dit gerecht zowel als voorgerecht als hoofdgerecht opdienen.
Dit dynamite shrimp recept is eenvoudig te bereiden en zo klaar.
Gegarandeerd succes bij de hele familie!

Aantal personen

2 porties

Bereidingstijd

35 minuten

Type keuken

Aziatisch

Bereiding

  1. Pel de garnalen en snij de achterkant van elke garnaal om de zwarte ader die er doorheen loopt te verwijderen.
  2. Marineer de garnalen: voeg in een kom de garnalen toe en giet de gezouten sojasaus erbij. Voeg lichtjes wat peper toe en laat 15 minuten marineren.
  3. Bereid de saus voor: meng de Samouraï saus en Chili-Thaï saus. 
  4. Zet 2 aparte kommen klaar: 1 kom met bloem en 1 kom met losgeklopte eieren.
  5. Doop de garnalen om beurten in de eieren en vervolgens in de maizena.
  6. Verhit een beetje zonnebloemolie in een pan, de olie moet halverwege de garnalen komen.
  7. Voeg de garnalen toe en bak een paar minuten tot je een mooie kleur krijgt.
  8. Doop de garnalen in de kom met saus (Samouraï en Chili-Thaï). Zorg ervoor dat de garnalen goed met saus bedekt zitten.
  9. Serveer met een paar chilivlokken en gesnipperde ui.

Ingrediënten

Voeg de voorgestelde sauzen toe aan je winkelmandje:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Main Menu