No products in the cart.
Ons recept couscous met lambsburger zit boordevol verse groenten. En zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van burgers? Aanvallen maar!
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
40 minuten
Type keuken
Amerikaans
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg een velletje bakpapier op de bakplaat.
- Snijd de courgette, aubergine en paprika’s in kleine blokjes of reepjes. Schenk een beetje olijfolie erover en laat dit +/- 30 minuten roosteren in de oven.
- Kook water. Schep de couscous in een kom en schenk het kokend water hier over heen. Dek dit af met een bord. Roer na een paar minuten door met een vork en schenk een beetje olijfolie bij. Schep een theelepel Ras-el-Hanout erdoor.
- Bereid de lamsburgers 20 minuten in de airfyer of pan.
- Was ondertussen de koriander en munt en snijd dit fijn.
- Als de groente klaar is, schep je dit bij de couscous. Verkruimel de feta erboven. Doe de verse kruiden erbij en voeg eventueel wat zout toe.
- Squeeze wat kebab- of burgersaus op de lamsburgers.
Smakelijk!
Ingrediënten
- 250g couscous
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 4 el olijfolie
- 1/2 bosje munt
- 1/2 bosje koriander
- 100 gram feta
- 1 tl ras-el-hanout
- 4 lambsburgers
- 25g August & Henri kebab- of burgersaus
Bestel nu je burgersaus online:
Barbecue
Waardering 5.00 uit 501€2,49Champignon Truffel
Waardering 5.00 uit 501€2,89Chili-Mango
Waardering 5.00 uit 501€2,49Knolselder Curry Madras
Waardering 5.00 uit 501€2,89Ponsie saus
Waardering 5.00 uit 502€2,49Rode Paprika Tijm
Waardering 5.00 uit 501€2,89Rode Peper Kokos
Waardering 5.00 uit 501€2,89Tomaat Basilicum
Waardering 5.00 uit 501€2,89Wortel Gember
Waardering 5.00 uit 501€2,89