Starbrook Airlines chocolade

Starbrook Airlines chocolade - Belgische chocolade met een verhaal

Belgische chocolade in retro verpakking

In retrostijl roepen stewardessen, piloten en vliegtuigen de stijl van het luchtvaarttijdperk van het begin van de jaren 50 op. Jaak De Koninck ontwikkelde een verpakkingsontwerp in een creatieve aquarelstijl, totaal verschillend van wat de traditionele en ietwat conservatieve chocolademarkt te bieden heeft. Het ontwerp van de verpakking brengt je met Starbrook Airlines chocolade terug naar het luchtvaarttijdperk van de jaren 50. Dergelijke creatieve en innovatieve verpakkingen verdienen Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit en vice versa!

Het verhaal achter de verpakking van Starbrook Airlines chocolade

Jaak De Koninck, kunstenaar en schilder sinds 1972, richtte in 1983 zijn eigen denkbeeldige luchtvaartmaatschappij “Starbrook Airlines” op. Een fantasiewereld waar stewardessen, piloten en DC3’s in warme aquarellen tot leven komen. Zijn eerste expositie in 1983 in de Brusselse schouwburg was de aanleiding voor heel wat televisie- en radioshows. De nostalgische sfeer die zijn kunstwerken oproept, brengt de verbeelding wereldwijd tot leven …

Verpakking melkchocolade met hazelnoot
1

1998

Belgische chocolade en kunst gaan hand in hand. Jaak De Koninck ontmoet Patrick Gilis, oprichter van bedrijf Starbrook Airlines chocolade. De melkchocolade met hazelnoot wordt de allereerste tabletverpakking en het begin van een zeer succesvol huwelijk tussen kunst en Belgische chocolade.

Verpakking van gemengde chocolade truffels
2

2002

Starbrook Airlines chocolade gaat wereldwijd met een export naar 15 landen. Er werd een breed en rijk productportfolio gecreëerd: vliegtuigen in chocoladevorm, truffels, pralines, zeevruchten, hartjes, repen 100 g - 400 g - zelfs tot 2000 g.

Stewardess verpakking van Starbrook Airlines chocolade zeevruchten
3

2006

Het Starbrook Airlines chocolade team zorgt voor de hoge kwaliteit van de producten en voor constante innovatie van de verpakking en het assortiment. Ondertussen breidden ze het portfolio van de Starbrook Airlines chocolade uit met andere prachtige merken zoals Classic Wheels, Fleet en Beyond Time.

Starbrook Airlines gift pack van 6 tabletten chocolade
4

2008

Starbrook Airlines chocolade werkt enkel met Belgische chocolade als grondstof. Onze Belgische melkchocolade is gemaakt met cacao uit Ivoorkust, Sierra Leone, Ghana en Congo. Onze Belgische pure chocolade is gemaakt met cacao uit Ivoorkust, Ghana en Equatoriaal-Guinea. Door originele mallen te gebruiken als een DC 6-vliegtuig, een stoomboot of een retro-auto, ziet het product er totaal anders uit dan die van de klassieke chocoladeproducten.

Verpakking van de giant tablet pure chocolade van Starbrook Airlines
5

2012

Als internationaal groeiend merk zijn de producten van de Starbrook Airlines chocolade verkrijgbaar in veel winkels op luchthavens, grenswinkels en cruise- en veerboten, warenhuizen, delicatessenwinkels, speciaalzaken en chocoladewinkels.

Verpakking van de Starbrook Airlines melkchocolade giant tablet
6

2018

Het bedrijf heeft wereldwijde distributie in 82 landen en groeit.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Main Menu