No products in the cart.
Ponsiesaus, je moet 'm proeven om het te kunnen geloven!
Een unieke smaaksensatie van niet overdreven zoetigheid en subtiele licht pikante toetsen.
De perfecte topping bij frietjes, curryworst, hamburgers of andere snacks!

Ponsiesaus bevat een smaak die je vastpakt en niet meer loslaat! Bovendien bevat ponsiesaus 30% minder calorieën dan een traditionele mayonaise.

Historiek van Ponsiesaus
Ponsiesaus werd bedacht en ontwikkeld door Christiaan Van De Pontseele.
In zijn frituur Las Palmas in Wijnegem, groeide deze saus sinds 1979 al snel uit tot dé publiekstrekker!
“Kom hongerig binnen en ga verlekkerd terug buiten.” was dan ook de leuze van deze chef kok en friturist.
De saus wordt nu terug op de markt gebracht via Lawrence Van De Pontseele, zoon van de bedenker, die opgroeide met de “saus van het huis”.
Hoe proeft de Ponsiesaus?
De smaak omvat zoetige toetsen gecombineerd met een licht pikante pittigheid en een zachtheid van smaak.
Ponsiesaus is ontstaan als topping bij de curryworst speciaal, maar is uitgegroeidtot de perfecte topping bij frietjes, hamburgers en andere snacks.
Waarom is Ponsiesaus zo bijzonder? De saus is veel meer dan enkel een frituur of snacksaus. Ponsiesaus past bij elk gerecht. Denk aan je dagelijkse kost: groentjes, vlees, vis, salade of als dipsaus bij je aperitief.
Een must in elke koelkast. Een smaak die je vastpakt en niet meer loslaat!
